Het groenbedrijf voor bedrijven en overheid, de hovenier voor particulieren.

Tuin

Uw tuin is het verlengstuk van uw woning. Het is de buitenkamer, waarin u op een prettige manier verblijft. En een tuin moet natuurlijk passen bij uw woning. Wat kan Elbers Groen voor u betekenen als het gaat om het verwezenlijken van uw droomtuin?

Ontwerp
De belangrijkste en eerste stap die we zetten, is het maken van een ontwerp. Wij vragen u eerst uw wensen en voorkeuren aan te geven. We bekijken met u welke functie de tuin heeft en welke stijl- en sfeerelementen u aanspreken. Welke (bestratings)materialen en soort beplanting heeft u in gedachten? Op basis hiervan brengen we de mogelijkheden voor uw  tuin in kaart. Bij het ontwerp horen ook een werktekening en een beplantingsplan. Uiteindelijk resulteert dit in een ontwerp waar u enthousiast van wordt en waar wij mee aan de slag kunnen.

Aanleg
Als de ontwerptekening definitief is, starten we met de aanleg van de tuin. Wij verzorgen de hele realisatie. Daarmee bedoelen we grondwerk, bestrating, beplanting, kunstgras, indien nodig afkoppelen hemelwaterafvoer, beregening en verlichting. Denk hierbij ook aan het plaatsen van:

  • afscheidingen;
  • hekwerken;
  • vijver- en waterelementen;
  • vlonders;
  • beschoeiingen;
  • pergola’s.

De aanleg van de tuin kan het hele jaar door worden verzorgd. Door onze uitgebreide kennis van producten en machines zijn wij op het gebied van aanleg van alle markten thuis, waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Duurzaamheid in vele vormen. Wij maken gebruik van duurzame gereedschappen, zoals snoeigereedschappen op accu. Ook dragen wij een steentje bij aan het milieu. Wij laten het takafval tot snoeichips verwerken, die een grondstof zijn voor bio-energie.

Onderhoud
Elke tuin heeft een vorm van onderhoud nodig om ‘gezond’ te blijven. Zo kunt u er van blijven genieten. Door de tuin regelmatig te onderhouden en op de juiste tijdstippen vakkundig de snoeiwerkzaamheden uit te laten voeren, blijft het tuinbeeld behouden. Wij verzorgen het onderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u geen behoefte aan regelmatig onderhoud? U kunt ons ook inschakelen op afroepbasis.