Het groenbedrijf voor bedrijven en overheid, de hovenier voor particulieren.

Over ons

Betrokken, creatief en vooruitstrevend: dat is Elbers Groen.

In 2003 richtte Paul Elbers zijn eigen hoveniersbedrijf op. Hij begon met werkzaamheden in de hovenierssector. In loop van de jaren heeft het bedrijf een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Het hovenierswerk heeft geen geheimen meer voor ons. We zijn inmiddels gespecialiseerd in boomverzorging en voeren werkzaamheden uit in de groenvoorziening voor gemeenten, overheden en instellingen. We zijn uitgegroeid tot een groenbedrijf in de breedste zin van het woord. Daarom hebben we onze naam per 1 april 2017 veranderd van Hoveniersbedrijf Paul Elbers in Elbers Groen. We vinden dat deze naam beter aan sluit bij waar wij voor staan, want wij hebben PASSIE VOOR GROEN.

Een team van gedisciplineerde, enthousiaste vakmensen, met PASSIE VOOR GROEN en OOG VOOR DETAIL, staat graag voor u klaar.

Certificeringen

ISO 9001:2008

VCA**

 

 

 


Groenkeur: BRL Groenvoorzieningen versie 2012

Erkend leerbedrijf

Elbers Groen is gecertificeerd als erkend leerbedrijf via Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Stagiairs zijn bij ons van harte welkom. Wij vinden het leuk en belangrijk om onze kennis over te dragen. Op die manier dragen we eraan bij dat een nieuwe generatie vakmensen zich met hart en ziel in zet voor  groen.

Zoek jij een stageplek? Neem even contact met ons op.

 

 

 

 

 

MVO

Ook zette wij ons graag in om jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die graag willen leren en werken in het groen, een plaats te bieden in ons bedrijf. Ben jij een harde werker met groene vingers die vooruit wil? Bel ons gerust. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.